Agenda

Introductie van Mindfulness

Voor mensen die eerst wat meer willen weten over en ervaren van mindfulness, is er een introductie. Je maakt kennis met de basisprincipes door middel van oefeningen en uitleg over stress en de gevolgen daarvan en wat leven met aandacht betekent in plaats van leven op de automatische piloot.

Wanneer:           op donderdagavond 19 december en 9 januari 2020 van 19.30 uur tot 21.30 uur en vrijdagochtend 20 december

                             en 10 januari 2020 van  09.30 uur tot 11.30 uur bij aanmelding van vier personen.

Waar:                   Dorpsstraat 13 in Uffelte / of elders indien gewenst

Kosten:                € 15,- p/p incl. thee/koffie

Aanmelden:        via info@mindfulnesswesterveld.nl of 06-11046173

Overig:                 gemakkelijk zittende kleding is prettig en neem een dekentje mee

MBSR/MBCT

Start 8 weekse training MBSR donderdagavond 16 januari 2020 van 19.30 tot 22.00 uur / vrijdagochtend 10 januari 2020 van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Kosten zijn € 325 voor de training, inclusief werkbroek en geluidsbestanden.

MINDFULNESSTRAINING VOOR MENSEN MET TINNITUS

Mindfulness heeft een gunstige invloed op (het ervaren van) tinnitus. Door het beoefenen van mindfulness neemt de stress rondom de tinnitus af, neemt de tinnitus een duidelijk  minder grote plaats in het leven, is de acceptatie groter (loslaten van het vechten er tegen), treedt er ontspanning op. De mindfulnesstraining is afgestemd op mensen met tinnitus. De trainer is bekend met wat tinnitus inhoudt en wat voor een invloed het kan hebben op het leven. Mindfulness Westerveld geeft mindfulnesstraining voor mensen tinnitus waarin rekening wordt gehouden met het feit dat stilte zich soms lastig laat combineren met tinnitus.

Bij voldoende aanmeldingen wordt er gestart met de 8-weekse training.

Kosten zijn € 325 voor de training, inclusief werkbroek en geluidsbestanden.

IN COMPANY

De introductie van 2 1/2 uur kan op aanvraag worden gegeven  en eventueel toegespitst worden voor de betreffende organisatie. Neem voor verdere informatie contact op met Angelique van Veen. Onderstaande bedrijven hebben al in verschillende vormen kennis gemaakt met het trainen van mindfulness (introductie en 8 weekse training).

 

  • Brandweer IJsselland 
  • Veiligheidsregio Drenthe
  • UMCG

Kijk op  www.zorgwijzer.nl of je verzekeraar (een deelvan) de kosten van de training vergoedt.