Trainer

De trainingen worden gegeven door Angelique van Veen,  (categorie 1 VMBN) trainer mindfulness MBSR/MBCT.  Zij volgde de opleiding aan het  Instituut voor Mindfulness.

In het dagelijks leven werkt zij als medisch maatschappelijk werker aan een universitair ziekenhuis. Zij werkt meer dan 20 jaar in het bedrijfs- en medisch maatschappelijk werk. Hoofdtaak is psychosociale begeleiding. Zij heeft ook verschillende soorten trainingen gegeven. Twee jaar geleden heeft zij de opleiding ACT trainer (Acceptance and Commitment Therapy) afgerond, waarin ook met mindfulness wordt gewerkt. Door het drukke leven van een gezin, volle werkweek, familie en vrienden, sporten en hobby's,  ging zij op zoek naar een manier om daar zonder stress of druk mee om te gaan. Zo is zij onder andere daardoor bij Mindfulness uitgekomen.

Zij heeft zelf gemerkt wat mindfulness voor haar betekent, en heeft daarom de stap genomen om de opleiding tot trainer mindfulness MBSR/MBCT te volgen om mindfulnesstrainingen en daarnaast ACT trainingen te gaan geven.

Door opleiding en jarenlange ervaring van het begeleiden van mensen in moeilijke situaties weet zij mensen weer grip te geven op het leven. Door bv het leren te accepteren van zaken die niet kunnen worden veranderd, beter te communiceren,  zicht te krijgen op patronen die mensen nu eenmaal ontwikkelen en deze waar nodig is te doorbreken. Of een andere kijk op de situatie te krijgen waardoor het probleem dragelijker wordt.